agac

Nombre de missatges : 109
Fecha de inscripción : 09/09/2009

Noves finals Empty
MissatgeAssumpte: Noves finals   Noves finals Icon_minitimeDc Oct 19, 2011 12:10 pm

Els equips cadets masculi i femení van participar a la final del Campionat d'España de Clubs que es va celebrar a València el proppassat dissabte; va estar una competició molt interessant on els nostres atletes incluint els dels Clubs Associats van donar el millor de sí mateix, destacant la participació de Blanca (UGEB) que va guanyar els 1000ml i va fer una sensacional posta de 4x300.

L'equip femení va pujar al 3er graó del pòdium. L'equip mascuí va quedar en 6ª posició a un sol punt dels 5ès a 2 dels 4arts i a 7 dels tercers.

El día 22 es celebra la final júnior a Castelló on anirem amb l'equip femení ja que el masculí no es classificar per un lloc.

Amb moltes il.lusions lluitaran per pujar al pòdium.

Sortida 8.00 des de Fabra i Puig parant a les àrees que es sol.liciti.