Pau Cecilia

Nombre de missatges : 8
Fecha de inscripción : 09/09/2009

Campionat d'Espanya Cadet Empty
MissatgeAssumpte: Campionat d'Espanya Cadet   Campionat d'Espanya Cadet Icon_minitimeDl Feb 08, 2010 3:16 pm

Bé, com que estat jo el cap d'expedició d'aquest viatge crec que em toca fer una valoració del mateix.
començarem pels resultats:
Georgina Vila: sotscampiona d'Espanya en pes femení amb millor marca de la temporada recuperant el seu nivell habitual després de la lesió que la va tenir tres mesos aturada
Cristian Ravar: sisè classificat en pes masculí, millorant un altre cop la seva marca fins a 13'65 mts i quedant només a 19 cms del podi
Mireia Larriba: setena a la final de 60 m.ll aconseguint 8"18 marca de la temporada. Molt bon comportament competitiu encara que ella volia més
Jordi Anguera: plaça de finalista, 8è, amb una marca de 39"07. Era tasca gairebé impossible entrar a la final de 4 de la difícil pista d'Oviedo per als corredors de 300ll
Mar Mesa: bona actuació, arribant a la semifinal i estant prop de la seva millor marca
Víctor del Río: 9è classificat a dos cms de passar a la millora amb un únic salt vàlid
Marian Blanch: 10a classificada. Molt nerviosa en els dos primers llançaments, millor en el tercer però no va poder accedir a la millora
Carles Arévalo: debut en campionat d'Espanya del Carlos amb un aprovat quedant 10è amb una marca de 2'90 mts

Tots els atletes van tenir una actuació i un comportament exemplar, tant a la pista (concentracio, escalfaments, cambra...) com a l'hotel i en els moments de temps lliure. Un excel·lent per a tots ells.
També excel·lent l'organització del viatge: hotel, avió,bus... Molt bona logística buscant el millor per als nostres atletes, que puguin viatjar còmodes i estiguin en les millors condicions per competir. Ells ho agraeixen i així es demostra amb la seva actitud
En darrer lloc, agrair tots els pares i acompanyants que van estar al campionat pel seu suport, sempre fent pinya i estant disponibles per a qualsevol cosa.
Ara a Saragossa a fer el millor resultat possible a la Copa de clubs cadet.
ricard

Nombre de missatges : 128
Fecha de inscripción : 07/09/2009

MissatgeAssumpte: felicitats per tot   Campionat d'Espanya Cadet Icon_minitimeDl Feb 08, 2010 3:53 pm

Posats a felicitar també fer.ho al Resposable i entrenadors que van donar suport als atletes.

La referència que ha fet Pau al comportament i actitud ha de ser l'objectiu principal d'aquesta categoria de formació. Les medalles i llocs d'honor també són importants però per a mí ho és més la forma de relacionar-se, el preparar la competició, la bona educació, el cumpliment de les normes; a campions-es tenen temps d'arribar-hi, tota la resta s'ha d'aprendre de ben joves.

El Club va decidir fer els viatges al marge de la FCA per millorar les prestacions i aconseguir una òptima preparació pre-competitiva a través d'un grup més reduit. D'excursió sempre és possible anar; a un Campionat es va un parell de vegades a l'any i val la pena aprofitar-ho.

Com deia en Pau, dissabte els grups cadets tenen una dificil cita a Saragossa, el Campionat cadet per equips. El llistó de la temporada passada està molt alt però a ben segur aprofitarem la jornada per competir en bones condicions i fer bones marques.