agac

Nombre de missatges : 109
Fecha de inscripción : 09/09/2009

Campionat Catalunya infantil PC Empty
MissatgeAssumpte: Campionat Catalunya infantil PC   Campionat Catalunya infantil PC Icon_minitimeDv Feb 26, 2010 1:36 am

Aquest dissabte es celebra a Vilafranca, el Campionat de Catalunya infantil de PC. Setmanes enrera els-les infantils van tenir una bona actuació en el Campionat per equips, de fet els noi van estar molt a punt de fer pòdium.

Aquest dissabte tenen l'oportunitat de demostrar la seva evolució i aconseguir bones marques. Poc a poc van progressant i provant les diferents especialitats atlètiques.

Marian i Ester tenen un bon planter per anar consolidant la base futura del Club. Pares/mares prepareu les vostres màquines per fer moltes fotos i a veure si les envieu per penjar a la nostra pàgina web.
Ester

Nombre de missatges : 12
Fecha de inscripción : 12/09/2009

MissatgeAssumpte: Re: Campionat Catalunya infantil PC   Campionat Catalunya infantil PC Icon_minitimeDv Feb 26, 2010 2:29 pm

Doncs sí, francament hi ha un grup humà i de treball molt maco entre els i les infantils.

Aquest cap de setmana participaran:

Ferran Urquia en 60m.t i triple on va fer al de clubs la millor marca dels Campionats i on opta a fer podium.
Adria Llorens 60m.t i perxa, prova on te opcions de fer podium
Solomon Dodero 60m.ll i 1000m.ll fent una bona cursa pot aconseguir podium, últimament esta treballant amb una molt bona linea.
Lluis Navarro 60m.ll pot aconseguir ser finalista
Miquel Antunez 60m.t primer any d'atletisme i ha aconseguit estar entre els millors infantils de Catalunya, fruit de un bon treball.
Claudia Teres perxa ha aconseguit estar en el Campionat, aixó per ella es una bona dosis de confiança i motivació.
Claudia Gil 60m.t encara que no es lo que més li agrada, crec que pot arribar a fer-ho molt bé.
Mar Ramirez 60m.ll i 60m.t velocista-tanquista nata.
Anna Garcia 1000m.ll noia amb bona projecció i amb possibilitats de podium.
Elena Sanz 2000m.ll infantil de primer any amb bona capacitat d'aprenentatge.

Hi han molts que s'han quedat fora, però s'ha de comptar que hi han 12 o 16 places per una mitja de 50-60 nens/es per prova.

Ara a continuar treballant per aconseguir mínima per a l'aire lliure.
ricard

Nombre de missatges : 128
Fecha de inscripción : 07/09/2009

MissatgeAssumpte: Avui han conegut l'atletisme   Campionat Catalunya infantil PC Icon_minitimeDg Feb 28, 2010 10:38 am

En primer lloc felicitar als-les infantils pel bon campionat que han fet; han estat lluitant molt i molt bé; avui alguns-es han conegut l'atletisme amb totes les seves variants; la joia, la decepció, les ganes de tornar a fer-ho... De veritat que ha donat gust veure'ls competir.

Què una tanca s'ha "atravessat"? què m'han tirat fora de la pista? què per poquet no he fet pòdium? Totes aquestes coses i més us han passat però heu gaudit d'una gran jornada, heu fet pinya i molts-es heu millorat les vostres marques...i en Ferran ha guanyat el triple.

Esteu pel bon camí, anireu superant etapes i algun día us veurem per la tele en un Campionat d'España com ara estan altres companys-es vostres, una miqueta més grans.
Ester

MissatgeAssumpte: Re: Campionat Catalunya infantil PC   Campionat Catalunya infantil PC Icon_minitimeDt Mar 02, 2010 10:41 am

Francament a estat un bon Campionat, aquesta colla ha aconseguit que estigues una mica nervi, però ho he passat molt i molt bé.
Quasi tot-totes han fet marca personal i alguns per molt poquet.

Puc dir amb lletres grans ESTIC MOLT ORGULLOSA de tot el grup d'infantils.